Tarjoamme kesäkuussa 2019 kaikille uusille palvelun käyttäjille ensimmäisen koulutuksen puoleen hintaan.

Toimi nopeasti! Paikkoja on rajoitetusti.

Kampanjan ehdot

Keitä etu koskee?

Alennukseen on oikeutettu kaikki uudet käyttäjät, jotka eivät ole 1.6. mennessä suorittaneet vielä yhtään kurssia palvelussa.

Jos olet yrittäjä ja sinulla on työntekijöitä, alennus koskee myös heitä, jos kukaan yrityksessäsi ei ole vielä suorittanut yhtään kurssia palvelussa 1.6. mennessä. Jos kuitenkin yrityksen kautta on suoritettu kursseja ennen 1.6.. yrityksen uudet työntekijät eivät saa etua.

Alennus

Alennus annetaan kurssin perusosasta. Eli jos kurssin hinta on 69 € + alv 24%. On hinta alennuksen jälkeen 34,5 € + alv 24%. Hintaan lisätään aina pakollinen viranomaiskulu 10 €, josta ei saa alennusta.

Verollinen hinta alennuksen jälkeen on siis yhteensä 52,78 € (34,50 € + alv 24 % + 10 €)

Voimassaoloaika

Kampanja on voimassa 1.-30.6. Kurssi täytyy suorittaa kampanja-aikana, jotta saat alennuksen.

Yhdistäminen muihin alennuksiin

Alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin ja alennuksiin.

Porrashinnoittelu on kuitenkin voimassa. Eli jos kesäkuussa palvelun käyttöönottavasta yrityksestä suoritetaan kesäkuussa 10 koulutusta (jotka kaikki ovat ensikertalaisten suorittamia) on lopullinen hinta alennusten jälkeen 29,50 € (+ alv 24€ + viranomaiskulu 10€).

Onko sinulla kysyttävää?

044 746 5784
klo. 8.00–21.00 (koulutuspäivinä 30 min ennen aloitusta)

Palvelun tuottaa ja koulutukset laskuttaa Vanttera Group Oy. Koulutuksista vastaa Antin Autokoulu Oy (koulutuskeskuskoodi: 058761).

Kokeile testikurssia!

Testiluokka

Kokeile kirjautua testikurssille varmistaaksesi, että kaikki toimii niin kuin pitääkin; pääset luokkaan ja saat kytkettyä päälle kameran.

Voit kokeille testikurssi milloin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat. Se ei maksa mitään.